RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ ZA INOVACIJE GZDBK ZA LETO 2024

Z namenom spodbuditi inovacijsko dejavnost na Dolenjskem in v Beli krajini in povečati konkurenčnost gospodarstva regije ter omogočiti predstavitev inovacijskih dosežkov, ki so rezultat domačega znanja, Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine objavlja 

RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ ZA INOVACIJE GZDBK ZA LETO 2024

 

V skladu s Pravilnikom o podeljevanju priznanj za inovacije GZDBK imajo pravico do prijave na razpis vse gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine.

Besedilo javnega razpisa, prijavni obrazci in ostala dokumentacija so vam na voljo na povezavah.

 

Inovacijski izziv in rdeča nit za leto 2024: IZBRALI SMO TRAJNOST

Obrazložitev: V ospredje postavljamo vedno večji pomen trajnosti pri poslovanju podjetij, inoviranju, razvoju – tako procesov kot produktov, trajnost v dobavnih verigah. Vse večji pomen ima tudi v luči prihajajočega poročanja ESG.

Rok za oddajo prijav je 4. 4. 2024. Ocenjevanje inovacij bo potekalo predvidoma med 23. in 25. aprilom 2024. Prijavitelji boste povabljeni k predstavitvi inovacij pred komisijo. 

Javna razglasitev in podelitev priznanj bo na prireditvi v organizaciji Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine 12. junija 2024. Najboljše zlate inovacije iz regije bodo predlagane na nacionalni nivo in ocenjene s strani članov nacionalne komisije. Nacionalna priznanja GZS za inovacije bodo podeljena 10. septembra 2024 na Dnevu inovativnosti 2024. 

 

Da bi vam pomagali pri pripravi prijave, vas vabijo na webinar Kako pripraviti dobro prijavo, ki bo potekal 12. 3. 2024, od 13.00 do 13.45

Več informacij dobite na telefonski številki 07/ 33 22 182 ali e-naslovu polona.lindic@gzdbk.si.

 

Vir: Razpis | Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine (gzdbk.si)  

 

Print Friendly, PDF & Email

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja