Pozdrav iz kuhinje: marinirana črna redkvica s slanino in drobnjakom
Som z mladim grahom, baziliko in pečenim paradižnikom v repičnem olju
Telečji file z bezgom v omaki, tri variacije brokolija in lešniki
Pečene marelice s koruznim drobljencem in pehtranovim sladoledom
Pozdrav iz kuhinje: marinirana črna redkvica z drobnjakom
Zelena z mladim grahom, baziliko in pečenim paradižnikom v repičnem olju
Nadevan mladi krompir z matevžem, mladim fižolom in dušenim sladkim zeljem
Zmrzlina iz marelic in malin ter pehtranov sladoled
Vinarji: Domaine Slapšak, Tržišče; Albiana, Leskovec pri Krškem; Šuklje, Metlika; Šturm, Metlika, vsi Dolenjska
penina Brut reserve, Slapšak 4,40 €
Chardonnay 2018, Albiana 4,30 €
Lozice (sauvignon) 2018, Šuklje 4,30 €
Rose 2020, Šuklje 3,90 €
Renski rizling 2018, sladko, Šturm 3,90 €
Kremna juha iz pastinaka s poprovo meto in orehi 4,00 €
Zdrobov cmok s koprivami in ocvirki krškopoljca, nadzemna koleraba v omaki 8,00 €
Ribe: Ribogojstvo Goričar, Podbočje
Zelenjava in sadje: Kmetija Bučar, Dolenjske Toplice