SPOT Svetovanje JV Slovenija na novi lokaciji v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik

Točka SPOT Svetovanje na novi lokaciji v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik

 

Svetovalci točke SPOT Svetovanje JV Slovenija smo se preselili na novo lokacijo.

Od ponedeljka, 28. maja, smo dosegljivi v prostorih Podjetniškegainkubatorja Podbreznik (pritličje, pisarna 9), Podbreznik 15, 8000 Novo mesto.

 

Kaj nudimo v okviru naše SPOT točke

Nudimo strokovno pomoč v obliki informiranja in svetovanja, ki se lahko zaključi z registracijo in drugimi e-postopki preko portala SPOT (doslej portal e-VEM). Organiziramo brezplačne delavnice in usposabljanja za potencialna podjetja in podjetnike, izmenjave dobrih praks in odpiramo poslovne priložnosti. Skrbimo za animiranje lokalnega in regionalnega okolja, splošno promocijo podjetništva v regiji in za povezovanje vseh regionalnih akterjev za podporo poslovnim subjektom. Oblikovali bomo tudi predstavitveni prostor – showroom regije na sedežu SPOT točke, kjer se bodo predstavljala regijska podjetja.

 

Cilj aktivnosti SPOT točke

Cilj vseh naših aktivnosti je povečanje informiranosti in znanja za reševanje izzivov na podjetniški poti v vseh fazah podjetniškega ciklusa in povečanje zgodnje podjetniške aktivnosti, kar bo prispevalo k večjemu nastajanju in izboljšanju rasti in razvoja podjetij.

 

Svetovalci (M: 030 700 170)

Breda Koncilja, M: 051 422 580, E: breda.koncilja@ozs.si

Darja Smiljić, M:040 197 264, E: darja.smiljic@rc-nm.si

Mašenjka Hvala, M: 041 759 762, E: masenjka.hvala@rc-kocevjeribnica.si

Peter Ambrožič, M: 040 122 872, E: peter.ambrozic@ric-belakrajina.si

 

Uradne ure

Obiščete nas lahko v ponedeljek, torek in petek med 8:00 in 14:00 uro, ob sredah med 8:00 in 17:00 uro, v četrtek pa nimamo uradnih ur. Zaželena je predhodna najava preko elektronske pošte breda.koncilja@ozs.si ali telefonske številke 051 422 580. uradnih ur. Po predhodnem dogovoru se lahko za svetovanje dogovorimo tudi na terenu.

 

Našo SPOT točko najdete na naslovu: Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto

Podbreznik

 

 

 

This entry was posted in Nerazvrščeno. Bookmark the permalink.