Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Delavnica PSIHOLOGIJA PRODAJE – brezplačni webinar

2.07.2019

SPOT Svetovanje JV Slovenija organizira brezplačni webinar

 

Delavnica: WEBINAR – PSIHOLOGIJA PRODAJE

Kaj: BREZPLAČNI webinar na temo PSIHOLOGIJA PRODAJE; izvajalca Lisac&Lisac d.o.o.

Kdaj in kje:v torek ,2.7.2019, od 13.00 do 15.00,

 

V podjetju/doma (potrebujete: pametni telefon ali tablico ali računalnik ter internetno povezavo!)

Komu je namenjena:podjetjem, podjetnikom in potencialnim podjetnikom iz JV Slovenije

 Cilj delavnice: S prijavo na webinar »investirate« vase. Po webinarju boste vedeli več in vredni boste več. Dobili boste strokovne odgovore na temo psihologija prodaje, kar bo dvignilo Vašo uspešnost.

Vsebina:

  • Razlogi, zakaj ljudje kupujemo in na kakšen način razmišljamo, so znani. Spoznajte jih in si olajšajte delo v prodaji.
  • V vsakem podjetju je en prodajalec, ki proda več kot polovica vseh drugih skupaj. V vsaki panogi obstajajo podjetja in ljudje, ki zaslužijo in prodajo več. So na vrhu piramide. Pa ne zato, ker bi imeli boljši izdelek ali storitev, temveč predvsem zato, ker znajo prodajati! Ker razumejo psihologijo prodaje.

Zagotovimo:

  • Webinar si lahko ogledate najprej v živo in kasneje (znotraj enega meseca od prve prijave) večkrat – na posnetku
  • Tema bo aktualna in uporabna – iz prakse. V kolikor pa imate sami vprašanje, na katerega želite v webinarju slišati odgovor, ga posredujte do zaključka prijav na e-naslov: marija.bauman@rc-kocevjeribnica.siMag. Aleš Lisac je vodil različna podjetja v petih državah in je že 20 let direktor svetovalnega in založniškega podjetja Lisac&Lisac. Je avtor knjig, predavatelj, marketinški svetovalec. Dvakrat je bil izbran za profesorja leta na Gea Collegeu, institut Sofos mu je podelil naziv Predavatelj leta. Kot marketinški svetovalec je delal vsaj v petnajstih različnih panogah. Delal je z več kot 50% hitro rastočimi slovenskimi podjetji in več kot 80% največjimi slovenskimi podjetji.
  • Predavatelj:

Prijave:Prijave sprejemamo do petka, 28.6.2019! PRIJAVE.

Več informacij in morebitna vprašanja za predavatelja: Marija Martinčič Bauman, 041 759 762 ali marija.bauman@rc-kocevjeribnica.si

VABILO

 

 

Details

Date:
2.07.2019